Logga-guld-hemsida-mo

VÅRT UTBUD & VÅRA TJÄNSTER

  Våra Personliga Tränare hjälper dig att nå dina mål och ger dig ny inspiration.
  Ta din träning till en ny nivå. Investera i dig själv och din hälsa tillsammans med någon av våra licenserad Personlig Tränare.

  Weight Trainer är ett PT-program där du i en liten grupp blir coachad av en personlig tränare. 
  WT finns i två olika upplägg beroende på hur mycket hjälp du vill ha och hur många kilo du vill tappa.

   eGym är en specialdesignad träningsloop med intelligenta och individuell anpassade maskiner som ger extremt effektiv träning.
   Du tränar alltid rätt! Du behöver inte längre ställa in maskinerna! Du behöver inte längre köa! Du tränar mycket effektivare!

Gruppträning

  I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla. Tillsammans med våra motiverande och inspirerande instruktörer når vi dina mål tillsammans.
  Vårt mål är att ge dig en så varierad och effektiv träning som möjligt och många av våra pass är därför 30 minuter. På så sätt kan du kombinera din träning som du vill och träningen måste inte ta lång tid.
  Vårt gruppträningsutbud sträcker sig från yoga (även varmyoga) till crossfitinspirerade HIIT-pass och pass både för dig som är nybörjare och dig som är "elit".

Styrketräning

  Våra gym är utrustade med de senaste maskinerna och utrustningen för att hjälpa dig i din träning.
  Oavsett om du är nybörjare eller genomför mer avancerade funktionella övningar har vi den utrustning du behöver för att du ska nå dina mål.

Konditionsträning

  På Energi Träningscenter har du tillgång till toppmoderna löpband, cyklar, rodd- och stakmaskiner mm som gör att du kan trimma din kondition till yttersta.
   Givetvis tränar du så länge du vill. Vi har ingen maxtid på vår cardiopark.