Sök
  • Energi Träningscenter

Covid 19

Uppdaterad: apr 6


Liksom många andra följer vi utvecklingen av Coronaviruset och den oro sjukdomen och rapporteringen kring densamma medför. Vi har även noterat att en del större gymkedjor, främst i större städer, har valt att tillfälligt stänga sina anläggningar och vi får mycket frågor kring detta.

Vi följer, och kommer även fortsättningsvis att följa, folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller därför våra anläggningar öppna. För oss är det viktigt att vi fortsatt kan erbjuda dig som är frisk kvalitativ träning med samma höga servicenivå och breda utbud som vanligt. Med färre besökare på gymmen medför ett oförändrat utbud en möjlighet till större utrymme mellan deltagarna och ytterligare minskad risk för sjukdomsspridning. Men - som alltid gäller det att du som känner dig krasslig stannar hemma och just nu är det bättre att känna efter en gång för mycket än tvärt om.Tänk på att...

Det är också viktigt att vi tillsammans tänker extra mycket på handhygien innan och under era träningspass. Tvätta händerna före träningen, städa rent maskinen du använt  och tvätta dig även innan du lämnar gymmet. Och som vi tidigare sagt, är du det minsta osäker eller har influensasymptom – låt kroppen få vila från gymmet och visa hänsyn till dina träningskompisar genom att stanna hemma.

Vi har förstärkt våra rutiner

Tillsvidare är vi extra noga med att desinfektera alla ytor som många personer tar i (t.ex. gymutrustnin


g, räcken, handtag osv). Detta kan medföra att vi inte hinner städa övriga ytor i samma utsträckning som vanligt men  vi hoppas att ni har överseende med lite eventuellt damm i hörnen under en period. Vi har handsprit på de flesta av våra ställen och på ett par ställen på anläggningen och jobbar intensivt för att säkerställa att vi kommer att ha tillgång till de mängder desinfektionsmedel vi behöver även framöver.

Enkla förhållningsregler på gymmen

Vi bevakar naturligtvis utvecklingen och vi vill försäkra dig om att vi gör allt vi kan för att minimera smittorisken på våra anläggningar. Vi ber dig därför förhålla dig till följande regler när du gästar oss:

  • An


vänd handsprit, vi tillhandahåller detta i möjligaste mån men det är en bristvara så ta gärna med egen om du kan.

  • Tvätta händerna noga innan träningen och låt tvålen verka i minst 20 sekunder innan du sköljer bort den. Det är den tiden det tar för tvålen att knäcka virusets skal.

  • Undvik att röra vid ögon, näsa och mun med otvättade händer

  • Rengör och desinfektera områden du vidrört på utrustningen

  • Om du har besökt riskområden nyligen eller en f


amiljemedlem till dig visar symptom ber vi dig att avvakta med ett besök hos oss i 14 dagar.

  • Stanna hemma om du är sjuk

Tack för att du fortsätter att gästa oss men samtidigt hjälper oss att minimera smittspridningen.


0 visningar