Logga-guld-hemsida

PERSONLIG TRÄNing

Med lång erfarenhet av att coacha har vi ett starkt PT team som står redo att ta hand om dig som medlem hos oss. Oavsett var du kommer ifrån och vart du vill så finns kompetensen i våra anläggningar för att ta dig till en skadefri, sund och stark kropp.

Din träning är viktig för oss därför väljer vi endast de bästa personliga tränarna att få dela träningsglädjen med dig. Vare sig det är hjälp med viktminsking,  rehab, en trött rygg eller om du vill nå ditt livs toppform så står våra tränare redo för dig och dina mål.

nyfiken på att träna med PT?

Fyll i dina uppgifter intill så kontaktar någon av våra personlig tränare dig för en tid att ses.


pt one on one

Du tränar ensam tillsammans med din personliga tränare. Välj mellan hel eller halv timme (ca 50 resp 25 min effektiv träningstid men avsatt tid är 60 resp 30 min).

pt duo

Du och en vän tränar tillsammans med er personliga tränare. Välj mellan hel eller halv timme (ca 50 resp 25 min effektiv träningstid men avsatt tid är 60 resp 30 min).

pt small group

Du och ett par vänner tränar tillsammans med er personliga tränare. Välj mellan hel eller halv timme (ca 50 resp 25 min effektiv träningstid men avsatt tid är 60 resp 30 min).