Logga-guld-hemsida

Energi Träningscenter, Falköping

Hitta till oss

Lönnerbladsgatan 10
Telefon: 0515-700 470
E-mail: falkoping@merenergi.se

Som första gymmet i Sverige kan vi nu erbjuda dig tränibg i vår nya eGym-avdelning. Läs mer om cirkeln och alla fördelarna här.
Läs hela inlägget »

17 oktober startar vi en träningsgrupp med träning på dagtid för dig som är mammaledig och på ett tryggt sätt vill stärka kroppen efter graviditet och förlossning. Vi tränar tillsammans i grupp en gång i veckan. Du och din bebis är välkomna! 

Läs hela inlägget »

20 september startar vi igång en ny barngrupp - Barngympa. Barngympan är lämplig för barn mellan fem och nio år men det är inte låsta åldrar. Barnens motoriska färdigheter överlåter vi till dig som förälder att kunna värdera.

Läs hela inlägget »

I samband med att eGym landar in hos oss passar vi på att rotera lite på gymmet för att skapa mer träningsyta. Den nya ytan, där Milon fram till 17 september står, bygger vi med start den 18 september om till en HIIT-yta (High Intensity Intervall Training).

Läs hela inlägget »

Det närmar sig! Vecka 41 kommer persnal från vår leverantör CL Fitness till oss och levererar och installerar vår nya maskincirkel eGym. eGym kommer i oktober att ersätta nuvarande Miloncirkel med en rad fördelar för dig som medlem. Lite extra roligt är att vi i Falköping blir det första gymmet i Sverige som får den nya cirkeln installerad =)

eGym kommer som sagt vecka 41 med inledande installationer veckan efter men vi tackar Milon för de åren hen gästat oss redan vecka 38 då Miloncirkeln hämtas för att möjliggöra ombyggnation innan eGymleveransen. 

Läs mer om eGym här!

Läs hela inlägget »