Energi Träningscenter, Falköping

Nu gör vi en storsatsning på vår gruppträning och breddar utbudet. Fler pass, fler inspiratörer och ännu bättre variation på schemat är att vänta när vi ingår ett samarbete med Fortgjort.

Läs hela inlägget »

Liksom många andra följer vi utvecklingen av Coronaviruset och den oro sjukdomen och rapporteringen kring densamma medför. Vi har även noterat att en del större gymkedjor, främst i större städer, har valt att tillfälligt stänga sina anläggningar och vi får mycket frågor kring detta.

Läs hela inlägget »

Den 4 april ska vi fira - mycket. Vi firar att det då är fem år sedan vi på Energi krokade arm med all härlig personal och motionärer från dåvarande Atlantica, vi firar att vi är klara med vårt ombyggnation och vi firar lanseringen av vår storsatsning på gruppträning i samarbete med FortGjort. Vi hoppas att du vill vara med oss på en förmiddag med fortsättningen in på kvällen.

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 5 Maj är det dags för Vårruset och såklart kommer vi att vara med i år igen. Spring med oss, och avnjut efteråt en god picknick tillsammans? 
Senaste anmälningsdag 2/5. 
Välj mellan fun run 450 kr eller tidtagning 500 kr.
 I priset ingår en vattenflaska och ett linne! 
Anmäl dig till oss i receptionen eller via appen

Läs hela inlägget »

Nu startar vi inom kort vårt program "Gubbröra" för dig som är kille/man och som känner att du vill komma igång med träningen och/eller få en nystart.

Läs hela inlägget »

Hitta till oss

Lönnerbladsgatan 10
Telefon: 0515-700 470
E-mail: falkoping@merenergi.se

Klicka här för att se våra bemannade öppettider!