Logga-guld-hemsida-mo

Energi Träningscenter, Falköping

Idag öppnar vi första luckan i vår adventskalender med nya erbjudanden varje advent fram till jul. Denna vecka - 1 dec fram till söndag 8 dec - kan du fynda:

Läs hela inlägget »

Movember på Energi

Välkommen november! Förra månaden var en rosa månad hos oss på Energi och denna månad är givetvis en blå månad – för att stötta Mustaschkampen. Gå på något av våra blåa pass, passen kostar 20 :- och betalas kontant till instruktören. Intäkterna går oavkortat till Cancerfonden. 

10/11 X-fit event med Emil och Per
18/11 Mustaschspinning med Peter
28/11 Teknikpump: fokus på teknik ben-, bröst, rygg- och maglåtarna

Mustaschtävling – vinn ett PT-pass med Frida
Var med i vår mustaschtävling på Instagram. Den som i senast 29 november lägger ut en bild på sin mustasch och taggar bilden med #EnergiFkpMustasch och @energi_falkoping har chansen att vinna ett PT-pass med Frida. OBS! Tävlingen kräver att du (i alla fall den 29/11) har ett öppet konto på Instagram.Vi ser fram emot ytterligare en härlig träningsmånad med dig!

Läs hela inlägget »

PT-veckor i oktober

I oktober har vi PT-veckor på gymmet. Passa på!
Just nu kan du köpa 3 tillfällen á 60 min med Frida eller Emma för endast 1595 kr (ordinare pris 2250 kr). Ett perfekt tillfälle för dig som vill testa på hur det är att träna med PT och få ny träningsinspiration.

Läs hela inlägget »

Hitta till oss

Lönnerbladsgatan 10
Telefon: 0515-700 470
E-mail: falkoping@merenergi.se

Klicka här för att se våra bemannade öppettider!