Logga-guld-hemsida

Energi Träningscenter, Falköping

Hitta till oss

Lönnerbladsgatan 10
Telefon: 0515-700 470
E-mail: falkoping@merenergi.se

Nu öppnar vi lucka 3

Bakom lucka tre hittar vi tre fantastiska julklappsförslag:
 

 • eGym Smart start introkurs 695 kr - halva priset!
  1 månads träning i eGym, inkl installation samt in- och utvägning och coachning under resans gång. Ord pris 1390 kr!
   
 • 10-kort guld eller silver 650 resp 850 kr (ord pris 850 resp 1200 kr)
  Ett presentkort / värdekort laddat med 10 träningstillfällen. Giltigt 6 månader. 
   
 • 10-kort InBody 600 kr (ord pris 995 kr)
  Följ utvecklingen av din träning på vår kroppsskanner. 10 tillfällen under 12 månaders tid ink genomgång av mätresultatet. Skannern mäter kroppens fettprocent, muskelmassa, vicerala fett och hur muskler och fett är fördelat på kroppen.
Läs hela inlägget »

Lucka 2 öppnad

Bakom vår andra adventslucka hittar du denna vecka följande erbjudanden:
-3 resp 5 tillfällen PT á 30 min för 990 resp 1490 kr.
-10-kort foodbox för endast 495 kr

Dessutom kan du även denna vecka beställa reflexpaketet med väska (ryggsäck eller sportbag), mössa och ett relexband så att du syns ordentligt i vintermörkret på väg till/från gymmet och/eller jobbet.

Läs hela inlägget »

Varje vecka hela december fram till jul har vi laddat vår advenstkalender med nya erbjudanden. Två erbjudanden varje vecka ända fram till 4:e advent.

Håll koll här på hemsidan eller i våra sociala mediekanaler.

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 14 nov är det världsdiabetesdagen. För oss på Energi Träningscenter är det en av årets kanske viktigaste dagar och för andra året i rad skänker vi halva dagskassan till diabetesforskningen. 

Så passa på - oavsett om du köper en proteinbar, en PT-timme, en massage eller något annat går hälften av vad du betalar till välgörande ändamål. En anledning lika god som någon att börja träna, testa på PT eller någon av våra nya produkter... eller hur?

Läs hela inlägget »
Som första gymmet i Sverige kan vi nu erbjuda dig tränibg i vår nya eGym-avdelning. Läs mer om cirkeln och alla fördelarna här.

eGym är en specialdesignad maskinserie med intelligenta och individuellt anpassade maskiner som ger extremt effektiv träning. Din träning periodiseras, varieras, och du får var sjätte tillfälle göra ett styrketest som blir grunden för din fortsatta träning.

Kort och gott är eGym fantastiskt enkel, utvecklande och rolig styrketräning som garanterar dig resultat på väldigt kort tid!
Läs hela inlägget »