Movember på Energi

Välkommen november! Förra månaden var en rosa månad hos oss på Energi och denna månad är givetvis en blå månad – för att stötta Mustaschkampen. Gå på något av våra blåa pass, passen kostar 20 :- och betalas kontant till instruktören. Intäkterna går oavkortat till Cancerfonden. 

10/11 X-fit event med Emil och Per
18/11 Mustaschspinning med Peter
28/11 Teknikpump: fokus på teknik ben-, bröst, rygg- och maglåtarna

Mustaschtävling – vinn ett PT-pass med Frida
Var med i vår mustaschtävling på Instagram. Den som i senast 29 november lägger ut en bild på sin mustasch och taggar bilden med #EnergiFkpMustasch och @energi_falkoping har chansen att vinna ett PT-pass med Frida. OBS! Tävlingen kräver att du (i alla fall den 29/11) har ett öppet konto på Instagram.Vi ser fram emot ytterligare en härlig träningsmånad med dig!

Senaste nytt

Nyhetsarkiv