Logga-guld-hemsida-mo

Rosa dagar i oktober

Oktober är här och för oss är det självklart att låta oktober vara en rosa månad. Vi kommer ha flera aktiviteter och pass till förmån för bröstcancerfonden och alla som vill kommer kunna bidra.

13 oktober bjuder vi in till en mjuk och härlig yogamorgon där Jenny och Emma tar hand om dig i 90 härliga minuter. Efteråt bjuds du på tilltugg och yoga-té. Klassen hålls i förmån för bröstcancerfonden och temat är rosa.

14 oktober 18.00 är gymtävling med fokus på bröst! Tävlingen består av momenten bänkpress och armhävningar. I bänkpress ska du göra ett ”maxlyft” och du har tre försök på dig, den som lyfter tyngst i förhållande till sin kroppsvikt vinner. Armhävningar ska du helt enkelt göra så många som möjligt. Anmälan sker i appen fram till 17.45 samma dag. Det kostar 25 kr att anmäla sig och anmälningsavgiften går oavkortat till bröstcancerfonden. Pris utlovas till vinnaren, men även till den bäst klädde – i tema rosa!

19 oktober är det dags för ett LesMills-party där vi bjuder på ALLA nya releaser! Vi kommer under 90 minuter prova på de nya releaserna i BODYPUMP, BODYSTEP och SH’BAM och temat för dagen är självklart ROSA. Gå all in med rosa kläder eller nöj dig med en rosa tofs, du bestämmer.

27 oktober bjuder Melinda, Eva och Annica på 90 minuter spinning med rosa tema. Spinn för livet och utmana dig själv på samma gång.
 

Senaste nytt

Nyhetsarkiv