Värm hösten med Bastuyoga

Värm hösten och kroppen med Bastuyoga. Vi har planerat in tre tillfällen, ett varje månad, i oktober, november och december och varje dag erbjuds två bastuyogapass. Du bokar din plats som ett vanligt gruppträningspass i appen eller här på hemsidan.

Andas ut, sänk axlarna och låt kroppen omfamnas av en behaglig värme. Bastuns värme och mjuka yogapositioner ger dig mental avkoppling och välbefinnande i både kropp och själ. Under tre kvällar i höst erbjuder vi på Energi och våra yogainstruktörer, Eva & Angelica, unika yogapass i bastun.

illsammans fokuserar vi på att komma ner i varv, mjuka upp kroppen, slappna av och hämta ny energi. Sauna yoga eller bastuyoga är enkla yogapositioner som utförs sittande i bastun med en ungefärlig temp runt 50 grader.

Positionerna stärker bålen och nedre delena av kroppen samt ger en ökad flxibilitet i ryggrad, höfter och säte. Positionerna och värmen hjälper kroppens ämnesomsättning och reducerar stress.

När: tisdag 15/10, 12/11 & 10/12
Tid: 18.15-18.45 & 19.30-20.00
Var: I relaxen på Energi
Hur: badkläder alt. shorts & linne

Senaste nytt

Nyhetsarkiv