Logga-guld-hemsida-mo

Ny kurs - Stark mammamage

7 mars startar vi igång en ny kurs för dig som nyligen fått barn. För att starta bör det gått minst 6 veckor mellan förlossning och kursstarten men vi rekommenderar starkt att du fått grönt ljus av din barnmorska att börja med lättare träning.

Under Stark Mammamage-kursen jobbar vi under sex veckor (tillsammans med ditt barn om du vill ta med hen) på att återfå kontakten med bål- och bukmuskler snabbare.

Kursen är för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träning efter graviditet. Fokus under kursen är aktivering och träning av bäckenbotten och dina inre magmuskler. Målet är att du ska återfå kontrollen av dessa muskler så att du ska fungera bättre i vardagen och kunna gå vidare med annan träning efter kursen.
 

planerade Kursstarter

7 mars 10.15 (torsdagar)
23 april 10.15 (tisdagar)


Pris: 1495 kr.
Anmäl dig före 28 februari så får du 30% rabatt om du ange rabattkod "mamma" i samband med bokning.
 

Kursupplägg

Vi kommer att arbeta i grupp upp till 6-8 deltagare vilket både ger dig fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får glädjen och stöttningen i att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och ha tät uppföljning gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Vi träffas sex förmiddagar i rad och tränar tillsammans. Mellan kurstillfällena rekommenderar vi att du dagligen utför individuellt utvalda övningar hemma för bästa effekt. Innan första kurstillfället träffas vi en gång individuellt där vi bl.a. mäter magmuskeldelning.

Senaste nytt

Nyhetsarkiv