Logga-guld-hemsida-mo

Snart startar vi Barngympa!

20 september startar vi igång en ny barngrupp - Barngympa. Barngympan är lämplig för barn mellan fem och nio år men det är inte låsta åldrar. Barnens motoriska färdigheter överlåter vi till dig som förälder att kunna värdera.

Barngympa är en knapp timmes träningspass för barn i åldern 5-9 år. Fokus på passen är att barnen ska ha roligt, trivas och röra på sig. Alla aktiviteter och lekar är frivilliga och anpassas efter varje enskilt barn. Instruktörerna är noga med att utmana men inte tvinga barnen att prova något nytt! 

Det är stor variation på passen eftersom instruktörerna utgår ifrån barnen och vad de vill göra och tycker är roligt! Aktiviteter som förekommer är hinderbanor, lekar som "svansleken", "dansstopp", "arga tanten" och "pepparkakskull".  
 
Barngympan är till för barn som inte bara vill öva kullerbyttor eller gå balansgång utan för barn som tycker om variation, lek och spring! 

Terminen är på 12 tillfällen och kostar 950 kr/barn. Är du som förälder medlem betalar du 800 kr. Torsdagar kl 16.15 är dagen och vi startar den 20 september!

Senaste nytt

Nyhetsarkiv