Vi bygger ut - mer guld för pengarna

Som du kanske hört eller läst kommer vi under sommaren att bygga ut och bygga om vårt gym. Utbygget kommer att ske i två eller tre etapper där den första väntas bli klar i september.
I stora drag sker tre saker under byggprocessen:
  • Vi bygger en ny HIIT-yta för högintensiv intervallträning. (etapp 1)
    Den nya ytan på närmare 200 kvm kommer att fyllas med en rad nya roliga redskap för träning med hög puls. Den nya ytan kommer ingår i guldmedlemskapen* samt för dig som tränar tillsammans med någon av våra Personliga Tränare. I den nya zonen kommer vi både att hålla i utmanande, roliga och varierade pass och du kommer även ges tillträde till ytan för egen träning under dygnets flesta timmar.
  • Vi flyttar och bygger en ny cykelsal (etapp 2).
  • Vi utökar storleken på vår konditionsyta. (etapp 3)
    Den nya cardiozonen blir nästan dubbelt så stor som befintlig yta och vi gör dessutom ytterligare investeringar i ventilationen för ännu bättre luft när du tränar. Under hösten kommer vi därefter att i olika omgångar fylla på vår konditionspark med fler enheter och ny konditionsutrustning allt eftersom medlemsantalet växer. Vi vill inte att du ska behöva köa när du ska träna!
Vi är övertygade om att de förändringar vi planerar kommer att medföra en rad förbättringar för dig som medlem. Givetvis kan du som idag har silvermedlemskap uppgradera ditt medlemskap till guld utan att du behöver teckna om ditt medlemskap.

Mer info kring HIIT-ytan kommer inom kort. *Gäller dig som nytecknat guldmedlemskap efter 2016. Du som tecknade livstidsprismedlemskap som vi bjudit på Milon behöver uppgradera ditt medlemskap (50 kr/mån) för att kunna ta del av ytan.

Senaste nytt

Nyhetsarkiv