Energi Träningscenter, Skövde

Perioden 1-24 december har vi dagsliga erbjudanden. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och endast dagen ovan men på kläder även på beställning om så önskas. Mer utförliga villkor för en del av erbjudandena hittar du dagligen på facebook eller i receptionen när du pratar med personalen.

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 14 nov är det världsdiabetesdagen. För oss på Energi Träningscenter innebär det att vi sätter vi då punkt för årets insamling till diabetesforskningen. Det gör vi genom att skänka halva vår dagskassa i Skövde, Falköping och Tidan till förmån för diabetesforskningen.

Så passa på - oavsett om du köper en bar, ett gymkort, timmar med en PT eller något annat går hälften av vad du betalar till välgörande ändamål

En anledning lika god som någon att börja träna, testa på PT eller någon av våra nya produkter... eller hur?

Läs hela inlägget »

Dags för pluppjakten

I november drar vi åter igång en ny gruppträningsutmaning. "Som vanligt" gäller det att variera sin träning för att få delta och ju mer du tränar desto större chans att vinna. Hämta ut ditt tävlingskort i receptionen och samla pluppar genom att delta på våra olika gruppträningspass.

Läs hela inlägget »

Idag släppet Fitnessfestivalen de gym, gruppträningsinstruktörer, PTs, förebilder mm som är nominerade till svenska gymvärldens finaste pris i - Guldhjärtat. Guldhjärtat är svenska träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och arrangeras varje år i samband med Fitnessfestivalen.

Vi är, som en av 20 träningsanläggningar i Sverige, nominerade i den kanske mest prestigefyllda kategorin årets gym/klubb. Priset årets klubb avgörs till 50% av folkets röst och till 50% av en jury.

Läs hela inlägget »

Hitta till oss

Gamla Kungsvägen 54 
Telefon: 0500-502 401
E-mail: skovde@merenergi.se

bemannade tider

Tiderna avser receptionens bemannade tider. Som medlem kan du träna precis när du vill - dygnet runt!

Måndag-Torsdag
10.00-20.00  

Fredag
10.00-18.00

Lördag 
10.00-13.00

Söndag
14.00-18.00