Energi Träningscenter, Skövde

Idag släppet Fitnessfestivalen de gym, gruppträningsinstruktörer, PTs, förebilder mm som är nominerade till svenska gymvärldens finaste pris i - Guldhjärtat. Guldhjärtat är svenska träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och arrangeras varje år i samband med Fitnessfestivalen.

Vi är, som en av 20 träningsanläggningar i Sverige, nominerade i den kanske mest prestigefyllda kategorin årets gym/klubb. Priset årets klubb avgörs till 50% av folkets röst och till 50% av en jury.

Läs hela inlägget »

Vi söker 12 personer till en förmiddagsgrupp av viktminskningsprogrammet Weight Trainer. Nyfiken? Passar förmiddagar? Läs mer och ansök här! 
Med vänlig hälsning
Lina & Anna

Läs hela inlägget »

Succén från 2015 är tillbaka och fram till 31 oktober har vi värvningsveckor på gymmet. 

Perioden 11 september - 31 oktober kan du som är (eller blir medlem) inspirera dina vänner till ett aktivare liv. För varje vän du inspirerar att teckna ett medlemskap på någon av våra anläggningar i minst 12 månader sänker vi din egen månadsavgift. 

Läs hela inlägget »

Yoga, tagga, vinn

Älskar du yoga lika mycket som vi gör? Då är detta nog något för dig!

Gå på ett (eller flera) yogapass under september och oktober månad. Lägg upp en bild på Instagram och tagga #YogaPåEnergi #EnergiTräningscenter och #Skövde eller #Falköping beroende på var du varit och tränat. Bland alla bilder som läggs upp kommer vi att lotta ut diverse priser.

Notera att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se bilderna och för att du således ska ha chansen att vinna. Du får gärna tagga anläggningen också i dina bilder - då använder du @energi_skovde eller @energi_falkoping.

Lycka till!

Läs hela inlägget »

Hitta till oss

Gamla Kungsvägen 54 
Telefon: 0500-502 401
E-mail: skovde@merenergi.se

bemannade tider

Tiderna avser receptionens bemannade tider. Som medlem kan du träna precis när du vill - dygnet runt!

Måndag-Torsdag
10.00-20.00  

Fredag
10.00-18.00

Lördag 
10.00-13.00

Söndag
14.00-18.00