new-horisontal2

Testa oss fem gånger!

Är du inte medlem hos oss än men funderar på att börja träna? Testa oss gärna - vi tål att jämföras! Just nu bjuder vi på fem träningspass under 14 dagar! Vårt enda krav på dig är ett kort uppföljningsmöte på ca 15 min där du får berätta för oss vad du tyckte.

Vill du provträna hos oss kan du alltid göra det helt kostnadsfritt förutsatt att du är folkbokförd i staden och inte varit medlem eller provtränat hos oss tidigare under det senaste halvåret.
Är du inte folkbokförd i staden (även omgivande orter) kan du ändå testa oss ett eller fem pass för 100 resp 250 kr. 

Ditt gästpass gäller 14 dagar från registrering och är tillgängligt för dig som fyllt 18 år och du kan träna under bemannade tider. Vill du kunna träna dygnet runt kan du kvittera ut ett passagekort mot 250 kr. Ditt prova-på-kort har i övrigt samma rättigheter som vårt silver-medlemskap.

Gästpasset är tillgängligt för dig som inte varit medlem eller gästtränat hos oss under de senaste 6 månaderna. 

LINDA: "DET PERSONLIGA BETYDER ALLT"
"Innan jag började träna på Energi tränade jag på annat gym men utan större resultat och jag tappade motivationen ganska lätt. Ssedan jag började hos er har det förändrats totalt inte bara har jag förändrat min kropp, utan jag har förändrat min syn på träning och mig själv. Jag har uppnått mål som tidigare kändes omöjliga, ett exempel är att jag sprang 5 km på blodomloppet 2012, jag som tidigare var övertygad om att jag inte kunde springa. =)"