Logga-guld-hemsida

Energi Träningscenter, Falköping

Hitta till oss

Lönnerbladsgatan 10
Telefon: 0515-700 470
E-mail: falkoping@merenergi.se

20 september startar vi igång en ny barngrupp - Barngympa. Barngympan är lämplig för barn mellan fem och nio år men det är inte låsta åldrar. Barnens motoriska färdigheter överlåter vi till dig som förälder att kunna värdera.

Läs hela inlägget »

I samband med att eGym landar in hos oss passar vi på att rotera lite på gymmet för att skapa mer träningsyta. Den nya ytan, där Milon fram till 17 september står, bygger vi med start den 18 september om till en HIIT-yta (High Intensity Intervall Training).

Läs hela inlägget »

Det närmar sig! Vecka 41 kommer persnal från vår leverantör CL Fitness till oss och levererar och installerar vår nya maskincirkel eGym. eGym kommer i oktober att ersätta nuvarande Miloncirkel med en rad fördelar för dig som medlem. Lite extra roligt är att vi i Falköping blir det första gymmet i Sverige som får den nya cirkeln installerad =)

eGym kommer som sagt vecka 41 med inledande installationer veckan efter men vi tackar Milon för de åren hen gästat oss redan vecka 38 då Miloncirkeln hämtas för att möjliggöra ombyggnation innan eGymleveransen. 

Läs mer om eGym här!

Läs hela inlägget »

I höst introducerar satsar vi på pulsbaserad träning.

Läs hela inlägget »