Energi Träningscenter, Falköping

Nu är det ett år sedan vi blev klara med utbygget och invigde "nya" Energi i Falköping. Det firar vi med nyheter, aktiviteter och SÄNKT PRIS på vårt lokala kort. Erbjudandet gäller både nya och befintliga medlemmar. Passa på!

Just nu:
Guldkort
399 kr/mån – vid 24 mån
429 kr/mån – vid 12 mån
499 kr/mån – obundet kort

Silverkort
329 kr/mån – vid 24 mån
369 kr/mån – vid min. 12 mån
429 kr/mån – obundet kort

Läs hela inlägget »

Just nu utbildar sig Johanna till PT. För att under utbildningens slutfas få så mycket kött på benen som möjligt vill vi ge Johanna chansen att praktiskt arbeta som PT.

Vi söker därför 3 personer som vardera får möjligheten att för mindre än halva priset köpa 6 PT-timmar av Johanna. Utöver dessa 6 timmar ingår ett startmöte samt ett avslutsmöte.

Läs hela inlägget »

Succén från 2015 är tillbaka och fram till 31 oktober har vi värvningsveckor på gymmet. 

Perioden 11 september - 31 oktober kan du som är (eller blir medlem) inspirera dina vänner till ett aktivare liv. För varje vän du inspirerar att teckna ett medlemskap på någon av våra anläggningar i minst 12 månader sänker vi din egen månadsavgift. 
 

Läs hela inlägget »

Yoga, tagga, vinn

Älskar du yoga lika mycket som vi gör? Då är detta nog något för dig!

Gå på ett (eller flera) yogapass under september och oktober månad. Lägg upp en bild på Instagram och tagga #YogaPåEnergi #EnergiTräningscenter och #Skövde eller #Falköping beroende på var du varit och tränat. Bland alla bilder som läggs upp kommer vi att lotta ut diverse priser.

Notera att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se bilderna och för att du således ska ha chansen att vinna. Du får gärna tagga anläggningen också i dina bilder - då använder du @energi_skovde eller @energi_falkoping.

Lycka till!

Läs hela inlägget »

Den 3 september är det tre år sedan vi invigde vårt gym i Falköping. Det firar vi med att lotta ut 3 veckors träning till 30 personer och ge dem chansen att testa vår härliga anläggning. Korten kan utnyttjas under augusti och september 2017.

Vill du vinna 3 veckors träning? Fyll i formuläret nedan! Vinnarna hittar du längst ner på sidan.

Tävlingen är avslutad. Vi håller nu på att lotta ut och hjälpa igång 30 personer med träningen. Du hittar vinnarna här nedan.

Läs hela inlägget »

Hitta till oss

Lönnerbladsgatan 10
Telefon: 0515-700 470
E-mail: falkoping@merenergi.se

bemannade tider

Tiderna avser receptionens bemannade tider. Som medlem kan du träna precis när du vill - dygnet runt!


Måndag - torsdag
10.00 - 20.00 

Fredag
10.00 - 18.00

Lördag 
10.00 - 13.00

Söndag
15.00 - 18.00